Info

VÆRD AT VIDE

NONPROFIT:

Grafikminister.dk er nonprofit, og hele omsætningen undtagen skat og positive udgifter (såsom licenser, tryk, porto og hosting) går til trængende børne udsatte steder i verden.

 

PLAKATERNE:

Alle plakater trykkes på 200 g/m2 cremefarvet karton i god kvalitet.

 

Der kan forekomme en mindre farveforskel, mellem farven du ser på din skærm i netbutikken og farven på det originale tryk.

 

Plakaterne leveres uden ramme og i standardmål, så det er nemt og billigt at finde rammer, der passer.

 

BESTILLING:

Alle priser er i DKK. Betaling sker kun ved bankoverførsel.

 

Ved ordreafgivelse vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelse og oplysninger til bankoverførsel. Vigtigt: Husk at tilføje ordrenummer som betalingsreference. Når betalingen er konstateret, sendes ordren førstkommende fredag kl. 10:00.

 

 

FORSENDELSE:

Bemærk – der afsendes kun ordrer hver fredag kl. 10:00. Plakaterne sendes som almindelig bred med Post Nord, som i Danmark omdeler senest fem dage efter indlevering. Portoen er 34 kr. i Danmark og 57 kr. til udlandet. Plakaterne sendes kun indenfor Skandinavien. Levering udgør porto og emballage.

 

Kontakt os via nedenstående formular, hvis du er sendt ude og ønsker at høre om muligheden for hurtigere levering.

 

REKLAMATION OG FORTRYDELSE:

Ved reklamation kan du anvende kontaktformularen nedenfor med en beskrivelse af skaden/fejlen. Du vil hurtigst mulig få svar på, hvordan vi løser sagen. Brug også kontaktformularen hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

 

OPHAVSRET:

Grafikminister.dk har købt licens til at måtte trykke og sælge de grafiske motiver, der er anvendt på plakaterne. Endvidere har tekstforfattere og rettighedshavere givet tilladelse til, at deres tekster anvendes.

 

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT ORDRER KUN SENDES FREDAG

Tak fordi du fandt vej til grafikminister.dk – vi glæder os til at sende en plakat til dig!

Hold dig ikke tilbage med at skrive hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

 

 

 

 
 
 

KONTAKT

Copyright 2016 | Grafikminister.dk